Ekipa Elison

Sodelujemo izključno s strokovnjaki.
Vsi naši inštruktorji se lahko pohvalijo z

LICENCAMI KINOLOŠKE ZVEZE SLOVENIJE

Za pridobitev licence najvišje kinološke organizacije pri nas se mora inštruktor več let izobraževati, se udeleževati seminarjev ter nazadnje na praktičnem in teoretičnem preizkusu dokazati visoko usposobljenost za delo s psom. Vsi naši inštruktorji so to izobraževanje in končni preizkus uspešno opravili. Potrjeni so torej na najvišji strokovni ravni.

DOLGOLETNIMI IZKUŠNJAMI

Nujno je, da se vsa izobraževanja nadgrajujejo v praktičnem delu s psi in tečajniki. Vsi naši inštruktorji imajo bogate izkušnje tako z vodenjem tečajev v različnih organizacijah in društvih kot tudi z udejstvovanjem v različnih kinoloških disciplinah. Izšolali so veliko psov, ki dandanes uspešno dokazujejo pridobljeno znanje tako na sprehodih po parkih kot tudi na tekmah agilityja in rally obediencea.

DOMAČIMI IN MEDNARODNIMI DOSEŽKI

Smo zagovorniki praktičnega pristopa k delu, zato se naši inštruktorji aktivno družijo s svojimi štirinožnimi spremljevalci. Vsi se lahko pohvalijo ne samo z lepo vzgojenimi psi, temveč tudi z uspehi, ki so jih dosegli na tekmovanjih v agilityju in rally obedienceu ter po programu B-BH.